TÖRÖKBÁLINTI SZÍNHÁZ

2021. október 26. kedd 19:00

TÖRÖKBÁLINTI SZÍNHÁZ
Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket?
A Csányi Sándor produkció előadása
Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e?
Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?
Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről.
(Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)
Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, nyolcvan percben.
Jegyek elővételben 3.800 Ft-os, az előadás napján 4.400 Ft-os áron kaphatóak az MMMH Rendezvényszolgálatán és a jegy.hu oldalon.

Jegyvásárlás (Feleki terem): https://www.jegy.hu/program/csanyi-sandor-hogyan-ertsuk-felre-a-noket-126357

Jegyvásárlás (Feleki terem mögött lévő Majláth terem): https://www.jegy.hu/program/csanyi-sandor-hogyan-ertsuk-felre-a-noket-127716

Jegyvásárlás (Feleki terem mellett lévő Foyer terem): https://www.jegy.hu/program/csanyi-sandor-hogyan-ertsuk-felre-a-noket-127458
A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
Szervező és helyszín: MMMH

Author: MuvelodesiHaz

Share This Post On