PRIMA 110“ – EMLÉKKONCERT

2020. augusztus 11. kedd 20:00

Louis Prima Grammy-díjas zeneszerző, zenekar vezető, trombita művész, énekes világsztár, aki trombitájával meghódította a világot. Új stílust (suffle) hozott létre, a rock and roll előhírnökeként tekintenek rá. A koncerttel és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re.
A biztos zenei hátteret a Don Lázi Swingtet teremti meg, Lázár István vezetésével. Ő alakítja magát az ünnepeltet és a felhangzó számok között sok érdekességet mesél Louis Primáról.
Prima öt alkalommal nősült, a női nem határozottan vonzódott a művészhez. Éppen ezért három fellépő hölgy is közreműködik, és éneklik szólóban és Lázár Istvánnal duóban a legismertebb világslágereket. A legkiválóbb magyar énekesnők, mint Illényi Katica, Détár Enikő és Koós Réka személye garancia a magas színvonalú szórakoztatásra.

Belépőjegyek 2.500 Ft-os áron kaphatók az MMMH Rendezvényszolgálatán és a www.jegy.hu oldalon.

Kedves Vendégeink!
Az áprilisban elmaradt Louis Prima 110 koncertet 2020. augusztus 11-én 20 órakor tartjuk meg szabadtéren, a művelődési ház udvarán.
Az előzetesen megváltott belépőjegyek szabadtéri koncertünkre is érvényesek, természetesen a jegyek árkülönbözetét visszatérítjük.
Más esetben a jegyek visszaváltására augusztus 11-ig van lehetőség az MMMH Rendezvényszolgálatán.

Author: MuvelodesiHaz

Share This Post On