MMMH NYÁRI TÁBOROK

MMMH nyári táborok 7-14 éves gyerekeknek, hétfőtől péntekig, 8:30-16:30-ig.

Érdeklődés és jelentkezés:

Előzetes jelentkezés szükséges! A táborok csak kellő számú résztvevővel indulnak, némelyiknél pedig a férőhelyünk korlátozott.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 23 890-366 / 40-es mellék, 23 890-366 / 42-es mellék, bicsar.noemi@mmmh.hu, valamint a táborok leírásánál szereplő elérhetőségeken.

Jelentkezni személyesen lehet az MMMH Rendezvényszolgálatán. A jelentkezés csak a jelentkezési lap kitöltésével és a tábor díjának befizetésével érvényes.

Testvéreknek kedvezmény! Részletfizetési lehetőség! Az első részlet (20.000 Ft/gyerek) jelentkezéskor, a második részlet a tábor első napján esedékes.

A táborok részvételi díja tartalmazza a programokat és napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna).

Minden egyéb információ az egyes táborok leírásánál olvasható.

Egészségügyi nyilatkozat:  letöltés
Jelentkezési lap:  letöltés
Covid nyilatkozat:  letöltés

Lemondási feltételek:

MMMH táboroknál: a lemondás a tábort megelőző hét hétfőig lehetséges, ebben az esetben az előleg visszajár.

A Kisecset tábornál: a júliusi tábornál az előleg június 24-ig visszajár, június 25-től az előleget nem áll módunkban visszafizetni, az augusztusi tábornál az előleg július 21-ig visszajár, július 22-től az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

Június 22-26.

GYÉMÁNTKÚT MOZGÁSMŰVÉSZETI TÁBOR

(7-14 éveseknek)

Legyél Te hétvégére a táncparkett ördöge!

Várunk szeretettel minden olyan kis- és nagylányt/fiút, aki szívesen töltené az idejét új táncok megismerésével egy jókedvű csapat tagjaként. Legyen az mazsorett, zumba, latin tánc vagy éppen hip-hop, nálunk kipróbálhatod magadat ezekben a mozgásformákban. A tánc mellett pedig kézműveskedéssel és egyéb szabadidős foglalkozásokkal várunk!

További információ: jonas.panno@gmail.com

Táborvezető: Jónás Anna

30.000 Ft/fő, testvérkedvezmény: 55.000 Ft/testvérpár

Június 29-től július 3-ig

“VARÁZSLÉNYEK VAKÁCIÓN” JÁTÉKTÁBOR

(7-12 éveseknek)

Kulcsszavaink: élmény, kreativitás, alkotás.

Olyan képzeletbeli utazásra hívunk benneteket, melynek során a varázslények titkos szigetére kalandozunk. A hét folyamán különféle drámajátékok, szerepjátékok, csapatépítő játékok, kézműves alkotás és élménypedagógiai gyakorlatok segítségével megalkotjuk, mi több működtetjük a saját mesebeli világunkat. Várunk, ha szeretnétek egy hetet varázslatos lények között tölteni, vagy épp ti magatok szeretnétek azzá válni!

Táborvezetők: Bobák Ágnes és Zámbó Bianka drámapedagógusok

32.000 Ft/fő, testvérkedvezmény: 59.000 Ft/testvérpár

KISECSET TÁBOR

1. turnus: Július 6-10-ig

2. turnus: Augusztus 3-7-ig

(9-14 éveseknek)

Különleges élménytábor a Képfestők csapatával. Önfeledt alkotás és felejthetetlen kaland.

Ezt tűzte ki célul a Képfestők csapata, akik egész évben bizonyították már, hiszen foglalkozásaikon a gyermekek olyan alkotói folyamatban vesznek részt, ami megváltoztatja látásmódjukat, kibontakoztatja egyéniségüket és növeli önbizalmukat! Kiss Móni és Endrődy Orsi egész héten át vezetik őket egy kalandos úton, ahol a vászonra festés mellett kipróbálhatnak rengeteg művészeti technikát, készítenek saját tárgyakat és festményeket, terveznek, játszanak, alkotnak és közben megismerik egymást és önmagukat. Az élménytábor végét egy kiállítással zárják, ahol a szülők és minden érdeklődő megnézheti, mennyi mindent készítettek a gyerkőcök egy egész héten át.

További információ: kepfestok01@gmail.com

Táborvezetők: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya

37.000 Ft/fő, testvérkedvezmény: 69.000 Ft/testvérpár

E.C.D.S. TÁNCTÁBOR

1. turnus (6-9 évesek): Július 13-17-ig

2. turnus (9-14 évesek): Július 20-24-ig

Dübörög a ház, beindul a tánc!”

Hip-hop, street dance, show dance, new style egy héten át, a tánciskola vezető tanáraival.

Táborvezető: Kátai Zoé

28.000 Ft/fő, testvérkedvezmény: 50.000 Ft/testvérpár

SZÍN-JÁTÉK TÁBOR (9-15 éveseknek)
Július 20-24-ig

Végre itt egy tábor, ahol megismerheted, miként jön létre egy színházi előadás! Sőt! Részese is lehetsz egy igazi játékos kalandnak, ahol te vagy a főszereplő! Lennél színész, vagy rendező, esetleg táncos, vagy látványtervező? Tudod milyen szerepe van egy kellékesnek, egy öltöztetőnek, egy súgónak vagy ügyelőnek? Tudod milyen egy prózai, vagy néma vagy zenés színház? Gyere el, és nálunk nemcsak megtudod, de ki is próbálhatod! Lesznek kreatív színpadi-, és zenei alapgyakorlatok, szórakoztató beszédtechnika és színpadi mozgás, közösségépítő és személyiségfejlesztő játékok. Minden gyermeket saját készségei szerint fejlesztjük, hogy mindenki kibontakozzon és pozitív élményekkel térjen haza! Aki szeret játszani és alkotni, annak itt a helye! Akiben megvan a kreativitás, jó a fantáziája, de még szüksége van egy kis bátorításra, annak pedig egyszerűen kihagyhatatlan ez a tábor. Megálmodjuk a látványt is az előadáshoz, elkészítjük a díszletet, a kellékeket, tervezünk jelmezeket, festünk, ragasztunk, alkotunk, elvarázsoljuk a nézőinket, ahogy a színházakban szokás. Egész héten át vezetjük a gyermekeket egy kalandos úton, ahol megismerhetik a színház világát, a kulisszatitkokat, kipróbálhatnak több művészeti technikát, készítenek saját tárgyakat, tervezhetnek díszletet és jelmezeket, játszhatnak, alkotnak és közben megismerik egymást és önmagukat. A komplex művészeti tábor végén pedig egy igazi színházi előadást mutatunk be a szülőknek, barátoknak és minden érdeklődőnek.

A gyermekek az alkotótáborból hazavihetik a saját készítésű kellékeiket, jelmezeik egy-egy darabját, amiket úgy alkotunk meg, hogy egész évben hordhatóak, élvezhetőek és használhatóak legyenek.

Táborvezetők: Kiss Mónika – grafikus, képzőművész, a Képfestők tagja és Tóth Orsi – szakmai pedagógus, drámajáték-vezető, alkotó-fejlesztő, Metamorphoses meseterapeuta, énekesnő, dalszerző

34.000 Ft/ fő, testvérkedvezmény: 63.000 Ft/testvérpár

Author: MuvelodesiHaz

Share This Post On