MEDITERRÁN UDVAR

2020. szeptember 17. csütörtök 20:00
Fehér Adrienn és Neumann Balázs „Cserháti-est“

„Előttem az utódom”- jelentette ki Cserháti Zsuzsa 1996-ban, és mutatott az akkor húszas éveiben járó Fehér Adriennre. Adrienn – 17 évvel a csodálatos művész halála után, akit méltán nevezhetünk a magyar könnyűzene felejthetetlen csillagának – , a sok év alatt érlelődött gondolatokat kapcsolatukról és az énekesi lét tapasztalatairól 2016-ban színházi előadás formájába öntötte, méltó emléket állítva a nehéz sorsú énekesnőnek, amely a Turay Ida Színház műsorán Hamu és gyémánt címmel évekig teltházas esemény volt, majd országunkban és határainkon túl is nagy sikert aratott.

Fehér Adrienn és művésztársa Neumann Balázs, a kitűnő jazz-zongorista hitvallása és késztetése, hogy koncert formában is tovább működjön a Cserháti-dalokból és őszinte monológokból álló műsor, mely talán közelebb juttatja a közönséget Zsuzsa életének, személyiségének, boldogságkeresésének megértéséhez. Az est egy-egy dal erejéig kiegészül pályatársa, Máté Péter egymáshoz hasonlatos életművével.

Jegyek 1.500 Ft-os áron kaphatóak az MMMH Rendezvényszolgálatán.

Kérjük, hogy vacsora igényüket előre jelezzék a Munkácsy Kávéház Facebook oldalán üzenetben, vagy a 20-555-4043-as telefonszámon!

Szervező és helyszín: MMMH

Author: MuvelodesiHaz

Share This Post On