KERÁMIA WORKSHOP

2018. december 1. és 15. szombat 15:00-18:00

Kerámiázzunk együtt! Hozd felszínre a benned lévő kreativitást!

Ezen a nem mindennapi, két alkalmas DIY workshopon megmutatjuk, hogyan készítheted el saját karácsonyi dekorációdat vagy alkothatsz egyedi ajándékokat szeretteidnek. Nem kell különleges kézügyesség hozzá, bárki meg tudja csinálni! Nem használunk korongot. Ebben a pokrócba bújós időben jó egy kicsit kimozdulni, meg fogod látni, jó csapatban garantáltan jól telik az idő! December 1-jén, az első alkalmon mindenki kiválasztja, mit szeretne készíteni és meg is valósítja. Természetesen segítek mindenben, együtt haladunk és mindent megbeszélünk közösen. Karácsonyi függő, angyalka, mécses tartó, gyertyatartó és a te ötleted Az itt elkészült tárgyak még nyersek és vizesek, száradás után égetést igényelnek.

December 8-án, a második alkalommal a korábban készített, általam kiégetett tárgyakat fogjuk festeni és továbbgondolni, illetve ezen a napon is agyagozunk tovább.

Részvételi díj alkalmanként: 6.200 Ft (Ebben az öszszes anyagköltség, tea, rágcsálni való is benne van.) A részvételi díj fejenként 3 darab karácsonyi függőt tartalmaz, készre égetve. Minden eszközt és anyagot biztosítok, csak magadat hozd! A második alkalom után kétszer égetett, mázazott remeket vihettek haza. Nem kell hozzá más, mint vállalkozó kedv és lelkesedés!

A programra előzetesen jelentkezni kell a helyek kialakítása miatt!

Minimum létszám: 6 fő.

Vár szeretettel az instruktor-fazekas: Czégény Klára Információ és jelentkezés: czegeny.au@gmail.com, 30-642-8441

Helyszín: MMMH

Author: MuvelodesiHaz

Share This Post On